Kwaliteit
gegarandeerd

Wij zijn NAK-tuinbouw gecertificeerd, dit houdt in dat wij onze klanten een garantie kunnen aanbieden voor een betrouwbare kwaliteit van onze producten.

Export binnen
& buiten Europa

Wij leveren zowel binnen als buiten Europa. Wij zijn Fytosanitair gecertificeerd en exporteren volgens de normen van het Ministerie van Landbouw.

GESPECIALISEERD IN IRISSEN

Naast een groot assortiment vaste planten is het telen van Irissen onze specialisatie.

Bekijk de catalogus

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met onze producten richten wij ons vooral op een tweetal afzetkanalen, deze verzorgen wij voor zowel binnen als buiten Europa. De losse verkoop, geschikt voor o.a. de potcultuur, hoveniers, kwekers en handelaren. Verpakte vaste planten, geschikt voor o.a. supermarktketens, groothandel en tuincentra.

  • Het leveren van onze producten uit de catalogus.
  • Het leveren van onze producten geschikt voor de export incl. alle benodigde documentatie.
  • Het leveren van producten buiten onze catalogus, op aanvraag.
  • Het leveren van machinaal verpakte producten naar uw wens.

Onze certificaten

Sinds 1 januari 2020 is onze kwekerij MPS-ABC en Global Gap gecertificeerd.

Ontmoet het team

Siem Bouwmeester heeft Kwekerij Bouwmeester opgericht in 1965. Vervolgens treedt Cor Bouwmeester, zoon van Siem, in het bedrijf. Cor begon met het verpakken van vaste planten en schafte de eerste inpaklijn aan. Vervolgens ging het bedrijf specialiseren in de teelt van Irissen en werd de tweede en derde inpaklijn een feit. Een aantal jaar later treden de zonen van Cor, Sam en Pim, in het bedrijf. Het logo en de website werden vernieuwd. Ook ging kwekerij Bouwmeester over op duurzame energie.

Download de catalogus 2022