Over de Kwekerij

Bouwmeester Vaste Planten is een kwekerij opgericht in 1965. Vanaf dat moment werden er op kleine schaal vaste planten geteeld door Bouwmeester senior.

Door de aanhoudende vraag naar vaste planten is het bedrijf de laatste 25 jaar sterk gegroeid, dit is te zien in zowel de uitbreiding van ons assortiment als de grootte van de kwekerij. Nu anno 2017 is Kwekerij Bouwmeester Vaste Planten uitgegroeid tot een bedrijf met een sterke en betrouwbare positie binnen zijn sector.

Met onze producten richten wij ons vooral op een tweetal afzetkanalen, deze verzorgen wij voor zowel binnen als buiten Europa.

  • De losse verkoop, geschikt voor o.a. de potcultuur, hoveniers, kwekers en handelaren.
  • Verpakte vaste planten, geschikt voor o.a. supermarktketens, groothandel en tuincentra.

In de loop der jaren is het telen van Irissen een specialisatie geworden binnen de kwekerij. Het assortiment Irissen wat wij onze klanten kunnen aanbieden is dan ook uitgegroeid tot 400 verschillende variëteiten Irissen.

Kwekerij Bouwmeester is NAK-tuinbouw gecertificeerd, dit houdt in dat wij onze klanten een garantie kunnen aanbieden voor een betrouwbare kwaliteit van onze producten.

Door onze jarenlange ervaring met de export van onze producten zijn wij bekend met het verzorgen van een Fytosanitair certificaat volgens de normen van het Ministerie van Landbouw.

Een Fytosanitair certificaat is noodzakelijk wanneer u onze producten wilt exporteren buiten Europa.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Het leveren van onze producten uit de catalogus
  • Het leveren van onze producten geschikt voor de export incl. alle benodigde documentatie.
  • Het leveren van producten buiten onze catalogus, op aanvraag.
  • Het leveren van machinaal verpakte producten naar uw wens.

Contact

info@bouwmeesterplants.nl

(0031) 252 375533

(0031) 252 375533

DOWNLOAD NU ONZE CATALOGUS 2019/2020